1. The ode was original a ceremonial poem written to celebrate public occasions or exalted subjects. A B C D 2. Knowledge of the rate at which a ship is traveling through the water is important if the navigator A B C need to estimate the time of arrival. D 3. The earth is the only planet with a large number of oxygen in its atmosphere. A B C D 4. Robert Frost was not well known as a poet until he reached the forties. A B C D cf) The amounts of oxygen and nitrogen in the air almost always remain stable, but the amount of water A B C vapor vary considerably. D 5. Multicolored woodcuts must be printed with as many blocks as _______ colors in the composition. (A) there are (B) many (C) some of (D) it is 6. A painter who lived most of his life in the Middle West, Grant wood has called America's "Painter of A B C D the Soil." 7. While ancient times people simply painted inanimate objects, during the Renaissance the painting of A B C "still life" developed as an accepted art form. D 8. The American frontiersman, politician, and soldier Davy crockett is one of the most popular of A B C American hero. D 9. Three months after they have been laid, crocodile eggs are ready hatched. A B C D 10. Peas require rich soil, constant moistures, and a cool growing season to develop well. A B C D 11. A dolphin locates underwater objects in its path by doing a series of clicking and whistling sounds. AB C D 12. The greater an objects's mass, the more difficult it is ____________ . (A) (A) to speed it up or slow it down (B) it speeds up or slows down (C) than speeding it up or slowing it down (D) than speeding up or slowing down 13. A desert area that has been without water for six years will still bloom when rain will come. A B C D 14. One of the essential features of the modern skyscraper is being the elevator. A B C D 15. A rabbit moves about by hopping on its hind legs, which are much longer and more strong than its A B C D front legs. 1.A 2.D 3.B 4.D 5.A 6.D 7.A 8.D 9.D 10.B 11.D 12.A 13.D 14.C 15.D 16. The snowy egret is about the size of large crow. A B C D 17. The grape is the ___________ , juicy fruit of a woody vine. (A) skin (B) which is smooth (C) smooth skin (D) smooth-skinned 18. In the second half of the nineteenth century, textiles from the southwestern United state, particularly fabrics woven by the Navajo people, _____________________ . (A) began to be used as rugs (B) rugs began to be used (C) as rugs began to be used (D) began to used them as rugs 19. During adolescence many young people begin to question ------ held by their families. (A) the values (B) of the values (C) the values are (D) are the values 20. During the Middle Ages, handwriting notices kept groups of nobles informed of important events. A B C D 21. In her writing, Elimor Wylie often dealt with her own personality as it was, rather than _________ . (A) as was defines by others (B) its definitions by others (C) other's definition (D) as others defined it 22. Congress chartered the first Bank of the United States in 1791 to engage in general commercial banking and __________ as a fiscal agent of the federal government. (A) to act (B) acting (C) that has acted (D) having acted 23. Essentially, a theory is an abstract, symbolic representation of _____________ reality. (A) what is conceived (B) what it is conceived (C) what is conceived to be (D) what is being conceived 16.(D) 17.(D) 18.(A) 19.(A) 20.(B) 21.(D) 22.(A) 23.(C) 24. Tenant farmers are those they either rent a farm and work it for themselves or work the farm for the A B C owner and receive payment. D 25. Slightly over half of the population of El Paso, Texas, says both English and spanish. A B C D 26. Hickories are medium to large trees common in eastern and the central areas of North America. A B C D 27. Approximately one-third of all persons involved in adult education programs in 1970 were enrolled in A B C occupational education course. D 28. Natural adhesives are primarily of animals or vegetable origin. A B C D 29. As a glacier melts, rocks, boulders, trees, and tons of dirt deposit. A B C D 30. The Suwannee River has been never important for transport and no significant hydropower potential. A B C D 31. American manufacturers depend on ocean shipping for most of trade with other countries. A B C D 32. The root of the chicory plant is often ground up and added to coffee to elimination its bitterness. A B C D 33. Some nematodes are very tiny that it Is necessary to view them through a micr

docDoc 4c427206-4600-4c98-9221-c3519527b4f5_toeic870questions

Practical Docs > Common > Other > Preview
79 Pages 0 Downloads 11 Views 3.0 Score
Tips: Current document can only be previewed at most page3,If the total number of pages in the document exceeds page 3,please download the document。
Uploaded by admin on 2022-04-19 01:29:34
Rate
You can enter 255 characters
What is my domain?( answer:www.45doc.com )
comments
  • No comments yet